Seçim geldi yağmurda da sulama yapıyorlar

Seçim geldi yağmurda da sulama yapıyorlar Seçim geldi yağmurda da sulama yapıyorlar
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Park Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, 4.5 yılda 3 Park ve Bahçeler Müdürü değiştirseler de yine de bu birimde istenilen performansı yakalayamıyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda D-100 Karayolu orta refüjündeki sulama sisteminin 4.5 yıldır kullanılmaması nedeniyle “Yeşil Bolu”nun sayelerinde “Sarı Bolu” hüviyetine kavuştuğunu dile getirdiğimiz haberimiz sonrası geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanı tarafından orta refüjlere döşenen otomatik sulama sisteminden haberdar olan Özcan ve Özdemir, o gün bugündür sistemi gece gündüz çalıştırıyorlar. Yeşil alandan çok D-100 Karayolunu sulayan sistem araç sürücüleri için tehlike arz ederken, refüjler iki hafta eski yeşil haline yeniden döndü.

“Müdür değiştirin ama “Balık baştan kokar”..!

Bolu’dan ziyade kendi siyasi ikballeri için 4.5 yıldır Bolu Belediye Başkan ve Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturan Tanju Özcan ve Rasim Özdemir’in seçimlere 5 ay kala oturacak koltuk bulamadıkları için yeniden Bolu Belediyesindeki koltuklarına sahip çıkma çabaları ise ilgi ile izleniyor.

Görevde oldukları yılları siyasi ikbalin estiği yöne göre değiştirerek oturacak yeni bir koltuk arayan Özcan ve Özdemir, eldeki koltuktan da olmak için son bir aydır Bolu’ya dönerek çalışmalara başlarlarken, Belediyecilik tabiriyle “makyaj” çalışmalarına hız verdiler.

D-100 Karayolundaki otomatik sulama sisteminin varlığından haberimiz sonrası haberdar olan Özcan ve Özdemir Bolu’ya yeni döndükleri için Bolu Belediyesi personeli tarafından kendi dönemlerinde yapılan çalışmalardan da haberleri olmadığı tahmin ediliyor.

4.5 yılda 3’ncü Park ve Bahçeler Müdürü ile çalışmaya başlayan Özcan ve Özdemir; sürekli müdür değiştirerek Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çözüm arıyorlar.

Bugün Kuvayı Milliye Bulvarı’ndaki otomatik sulama sistemin gün boyu yağan yağmura rağmen sürekli olarak çalışması bu nedenle de yürüyüş yolunun ve araç yolunda göletler oluşmasından şikâyet eden vatandaşlar, “Sabahtan beri yağan yağmura rağmen otomatik sulama sistemleri gün boyu çalıştı. Tamam Müdür değiştirsinler ama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Yardımcısı Rasim Özdemir’e de şunu hatırlatmak isteriz; “Balık baştan kokar” dediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler